Meer over het Vizeum netwerk

Media wordt meer en meer doorzoekbaar, beïnvloedbaar, sociaal gedreven en transactie gericht. Met een verbeterd inzicht in hoe mensen zich gedragen kan Vizeum met media de business van onze klanten aantoonbaar laten groeien. De missie van Vizeum is om de zakelijke uitdagingen van onze klanten tot een oplossing te brengen vanuit innovatie en ze te helpen het ware potentieel te doorzien van alle nieuwe beschikbare mogelijkheden. Of de insteek nu vermakelijk of praktisch is, Vizeum maakt communicatie relevanter en daardoor effectiever. Bij Vizeum draait het allemaal om het leveren van simpele strategieën die op briljante wijze worden geactiveerd.

Vizeum: SOLVING BUSINESS CHALLENGES THROUGH MEDIA

Ontdek meer op vizeum.com Bekijk onze internationale locaties

Carrière

De cultuur van Vizeum is er één die creativiteit en innovatie omarmt. Wij voegen een grote verscheidenheid aan achtergronden en vaardigheden samen met onze uitgebreide media expertise binnen elk kanaal om vernieuwende ideeën te blijven ontwikkelen voor onze klanten. We werken op een open werkvloer om maximale samenwerking te realiseren tussen specialismen, media partners en onze klanten.

Benieuwd hoe een carrière er bij Vizeum uit ziet? Wij helpen je graag verder.

We zoeken zelfverzekerde, hands-on, creatieve en zichzelf openstellende mensen om zich aan te sluiten bij onze unieke cultuur en die snel een aanzienlijk onderscheid kunnen realiseren voor de business van onze klanten. Als jij jezelf hierin herkent en als je interesse hebt om bij Vizeum te werken, neem dan contact met ons op.

hello.netherlands@vizeum.com

DAN Ambassador team

Binnen Dentsu Nederland is leren, inspireren en  kennisdeling essentieel  om van waarde te zijn voor onze klanten. Om dit beter te faciliteren is in 2014 het Dentsu Ambassadeurs Netwerk (DAN) team opgericht. Dit crosslabel team van 12 ambassadeurs komt maandelijks bij elkaar en denkt na over initiatieven en tools om alle collega’s up to date te houden met betrekking tot ontwikkelingen, kansen in de markt om zo klanten elke dag optimaal van dienst te kunnen zijn.

Route 500

Dentsu Aegis Network trekt jong talent aan en maakt gebruik van de ambitieuze en gepassioneerde talenten binnen het netwerk om voor sterke leiders te zorgen. Deze collega’s stomen we klaar voor het leiderschap met ons wereldwijde high potential development programma: Route500. Met dit programma kunnen deze mensen hun leiderschapskwaliteiten ontwikkelen en hun persoonlijke- en loopbaanontwikkeling een flinke boost geven.