Meer over het Vizeum netwerk

Media wordt meer en meer doorzoekbaar, beïnvloedbaar, sociaal gedreven en transactie gericht. Met een verbeterd inzicht in hoe mensen zich gedragen kan Vizeum met media de business van onze klanten aantoonbaar laten groeien. De missie van Vizeum is om de zakelijke uitdagingen van onze klanten tot een oplossing te brengen vanuit innovatie en ze te helpen het ware potentieel te doorzien van alle nieuwe beschikbare mogelijkheden. Of de insteek nu vermakelijk of praktisch is, Vizeum maakt communicatie relevanter en daardoor effectiever. Bij Vizeum draait het allemaal om het leveren van simpele strategieën die op briljante wijze worden geactiveerd.

Vizeum: SOLVING BUSINESS CHALLENGES THROUGH MEDIA

Ontdek meer op vizeum.com Bekijk onze internationale locaties

Out of Home

Graffiti kunstenaar Mad C sprayt Rituals artwork

By VizeumNL on 21st apr 2017
Rituals_Amsterdam_The-Olympic-South-Building 2

Wat krijg je als één van de bekendste vrouwelijke street artists ter wereld een samenwerking met Rituals aangaat? Een unieke verpakking van de nieuwe Summer Limited Edition 2017 ‘Express Your Soul’. De Berlijnse kunstenares creëerde speciaal voor Rituals een graffiti-kunstwerk, geïnspireerd op de geur van de nieuwe producten: een combinatie van de verfrissende eigenschappen van [...]

Lees meer

OOH advertising voor de zakelijke reiziger

By VizeumNL on 24th jun 2014
Train_Carousel_image

Een paar weken geleden vloog ik voor een pitchproject naar de Vizeum vestiging in London, hier bevindt zich namelijk ons internationale hoofdkantoor. Het komt wel vaker voor dat we naar Vizeum Londen vliegen om gezamenlijk met andere landen aan een pitch te werken, dit keer waande ik me voor een dag in het leven een [...]

Lees meer

Verhuisbericht

By VizeumNL on 21st mei 2013
Verhuisdozen

Ja, u leest het goed. Ruim 1 jaar nadat Vizeum is overgegaan van Amsterdam Zuid-Oost naar de Houthavens wordt er weer verhuisd.

Lees meer

Crisis goed voor Ambient Media

By it on 21st mrt 2013
crisis-goed-voor-ambient-media

Bodyvertising, Faomvertising, Bravertising en Eggvertising. Het bestaat allemaal. Het zijn verschillende vormen van Ambient Media en het einde is nog lang niet in zicht.

Lees meer