Meer over het Vizeum netwerk

Media wordt meer en meer doorzoekbaar, beïnvloedbaar, sociaal gedreven en transactie gericht. Met een verbeterd inzicht in hoe mensen zich gedragen kan Vizeum met media de business van onze klanten aantoonbaar laten groeien. De missie van Vizeum is om de zakelijke uitdagingen van onze klanten tot een oplossing te brengen vanuit innovatie en ze te helpen het ware potentieel te doorzien van alle nieuwe beschikbare mogelijkheden. Of de insteek nu vermakelijk of praktisch is, Vizeum maakt communicatie relevanter en daardoor effectiever. Bij Vizeum draait het allemaal om het leveren van simpele strategieën die op briljante wijze worden geactiveerd.

Vizeum: SOLVING BUSINESS CHALLENGES THROUGH MEDIA

Ontdek meer op vizeum.com Bekijk onze internationale locaties

Rituals – Express Your Soul

Wat krijg je als één van de bekendste vrouwelijke street artists ter wereld een samenwerking met Rituals aangaat? Een unieke verpakking van de nieuwe Summer Limited Edition 2017 ‘Express Your Soul’. De Berlijnse kunstenares creëerde speciaal voor Rituals een graffiti-kunstwerk, geïnspireerd op de geur van de nieuwe producten: een combinatie van de verfrissende eigenschappen van verbena en petitgrain.

Aan Vizeum & iProspect de vraag om awareness te genereren voor deze collectie en de doelgroep te inspireren en verrassen.

Levensgroot kunstwerk in Amsterdam

Om de samenwerking groots af te trappen is er een groot doek opgehangen bij Olympisch Stadion in Amsterdam, MadC is vanuit Berlijn naar Amsterdam gevlogen om haar werk op het steigerdoek te sprayen. Dit werd vastgelegd op een video die op verschillende social kanalen en YouTube wordt verspreid. Na vier weken zal het doek verwerkt worden tot canvas tassen om zo het steigerdoek een tweede leven te geven. Daarnaast draait er een print en online campagne om de doelgroep ook daar te inspireren en informeren over de nieuwe limited edition collectie.

Klik op de afbeelding voor de video.