Meer over het Vizeum netwerk

Media wordt meer en meer doorzoekbaar, beïnvloedbaar, sociaal gedreven en transactie gericht. Met een verbeterd inzicht in hoe mensen zich gedragen kan Vizeum met media de business van onze klanten aantoonbaar laten groeien. De missie van Vizeum is om de zakelijke uitdagingen van onze klanten tot een oplossing te brengen vanuit innovatie en ze te helpen het ware potentieel te doorzien van alle nieuwe beschikbare mogelijkheden. Of de insteek nu vermakelijk of praktisch is, Vizeum maakt communicatie relevanter en daardoor effectiever. Bij Vizeum draait het allemaal om het leveren van simpele strategieën die op briljante wijze worden geactiveerd.

Vizeum: SOLVING BUSINESS CHALLENGES THROUGH MEDIA

Ontdek meer op vizeum.com Bekijk onze internationale locaties

Our Blog

Future of Social Media

Hadden we in 2008 voorzien dat het delen van nostalgische kiekjes op Instagram een hit zou worden? En had iemand enig idee dat katten het internet zouden gaan domineren, of dat er functies als ‘community manager’ en ‘social media director’ zouden bestaan?

Het vakgebied social media heeft een razendsnelle groei doorgemaakt en verandert nog continu. Vaak kijken we terug, bedenken we waar we vandaan komen, maar minstens zo belangrijk is het om vooruit te kijken.

Zoveel vragen die er bestaan rond de toekomst social media. Zoveel mensen met zoveel ideeën en theorieën… Wat staat ons te wachten? Welke beweging gaan mensen en merken de komende tijd maken? Maar ook: wat is er mogelijk met al die nieuwe technologieën? Als de wereld van social media er drie jaar geleden al zo anders uitzag dan nu, hoe ziet die wereld er over drie jaar dan uit? En misschien nog wel belangrijker: hoe zou jij willen dat social media er over drie jaar uitziet? Wat is jouw wens voor de toekomst?
Speciaal voor jouw antwoord op deze vraag heeft Social Embassy deSocial Media Time Capsule geopend. Hierin kun je jouw wens voor, of visie op de toekomst van social media achterlaten. De Social Media Time Capsule is een internationale wensenbox voor de toekomst van social media. Iedereen kan zijn of haar wens of visie achterlaten, of je nu veel of weinig gebruik maakt van social media.
De Time Capsule is nu geopend voor alle wensen en visies en zal gesloten worden op vrijdag 1 november om 23.59 uur. Daarna blijft hij drie jaar gesloten. In het najaar van 2016 graven we de capsule op uit de digitale grond om te zien hoe en of onze wensen van 2013 zijn uitgekomen. Durf jij je blik op de toekomst te delen en in de digitale grond te stoppen? Doe mee en verbaas jezelf in 2016! Want zeg nou zelf: de toekomst is toch van ons?The future is ours to create!www.futureofsocialmedia.nl
Marloes Grimbergen
Content & Community Manager, Social Embassy