Meer over het Vizeum netwerk

Media wordt meer en meer doorzoekbaar, beïnvloedbaar, sociaal gedreven en transactie gericht. Met een verbeterd inzicht in hoe mensen zich gedragen kan Vizeum met media de business van onze klanten aantoonbaar laten groeien. De missie van Vizeum is om de zakelijke uitdagingen van onze klanten tot een oplossing te brengen vanuit innovatie en ze te helpen het ware potentieel te doorzien van alle nieuwe beschikbare mogelijkheden. Of de insteek nu vermakelijk of praktisch is, Vizeum maakt communicatie relevanter en daardoor effectiever. Bij Vizeum draait het allemaal om het leveren van simpele strategieën die op briljante wijze worden geactiveerd.

Vizeum: SOLVING BUSINESS CHALLENGES THROUGH MEDIA

Ontdek meer op vizeum.com Bekijk onze internationale locaties

Our Blog

Hallo!

Hallo! Wij zijn Social Embassy en vertegenwoordigen merken op social media. Dat doen wij al sinds 2007 met veel passie en energie. Je kent ons wellicht van de Social Media Monitor – het langstlopende social media onderzoek in Nederland. Sinds kort mogen wij deel uitmaken van de Aegis Media familie!

 

Wat doen wij precies?

We noemen onszelf een strategisch en operationeel social media partner voor merken. Dagelijks verzorgen wij de dialoog tussen mens en merk. Via meer dan 50 communities verdeeld over alle bekende social media platformen zoals Facebook, Twitter, Pinterest, Google+, Instagram, blogs en fora hebben wij elke dag contact met meer dan 1,5 miljoen Nederlanders. En via hen met nog heel veel meer vrienden van fans en followers!

Hoe doen wij dat dan?
Wij verkopen geen social media. Liever helpen wij een merk bij de waardebepaling en realisatie hiervan. Concreet, hoe kan een merk sterker, beter en succesvoller worden door de inzet van social? Op merkniveau, commercieel, service of bijvoorbeeld zelfs intern onder medewerkers. We koppelen de inzet van social aan businessdoelstellingen. Hiervoor hebben wij een aantal strategische modellen ontwikkeld zoals het brand commitment model. Op basis hiervan maken wij samen met de klant de business case. Dat geeft duidelijkheid!

De implementatie vraagt vaak zeer specifieke kennis. Met meer dan 30 fetisjisten, herstel: specialisten hebben wij dit in huis. Wij werken vanuit circles rondom een merk. Binnen een circle werken strategen, project managers, community managers, paid media specialisten en content creators onder leiding van een brand engagement manager als team aan het succes van een merk.

Mensen zijn always-on op social media en daarom zijn wij dat ook. Wij monitoren, posten en reageren dus ook buiten kantoortijden. En samenwerken met andere bureau’s zit in ons DNA.

Meer weten? Lees ons blog, Like of follow ons!