Meer over het Vizeum netwerk

Media wordt meer en meer doorzoekbaar, beïnvloedbaar, sociaal gedreven en transactie gericht. Met een verbeterd inzicht in hoe mensen zich gedragen kan Vizeum met media de business van onze klanten aantoonbaar laten groeien. De missie van Vizeum is om de zakelijke uitdagingen van onze klanten tot een oplossing te brengen vanuit innovatie en ze te helpen het ware potentieel te doorzien van alle nieuwe beschikbare mogelijkheden. Of de insteek nu vermakelijk of praktisch is, Vizeum maakt communicatie relevanter en daardoor effectiever. Bij Vizeum draait het allemaal om het leveren van simpele strategieën die op briljante wijze worden geactiveerd.

Vizeum: SOLVING BUSINESS CHALLENGES THROUGH MEDIA

Ontdek meer op vizeum.com Bekijk onze internationale locaties

Our Blog

Kennismaken met onze nieuwe collega’s Petra & Marloes

Petra, stel jezelf eens voor…

Ik ben Petra Lieben, geboren in Amsterdam maar ik woon nu al een aantal jaar in Zaandam. Ik heb al flink wat ervaring in de media, zowel aan bureauzijde als aan exploitant zijde. Ik werk nu al bijna twee maanden bij Vizeum met veel plezier.

 

Klinkt goed, en welke functie vervul je binnen Vizeum?

Ik werk als Account Executive waarbij ik in grote lijnen zorg voor het stroomlijnen van processen. Ik zorg onder andere voor ondersteuning bij facturatie, het invullen van mediaschema’s, en het verzamelen van achtergrond informatie als input voor plannen.

 

En wat doe je het liefst in je vrije tijd?

Ik hou van hardlopen. Op dit moment train ik voor de dam-tot dam loop, en tussendoor doe ik mee aan goede doelen loopjes. Ook naar festivals gaan vind ik erg leuk. Verder ben ik dol op het maken van (verre) reizen.

 

Leuk! En heb je al reizen voor 2017 gepland?

Ja zeker! In april gaan mijn vader en ik naar Jordanië. Heel bijzonder.

 

En over vrije tijd gesproken, welk mediumtypes consumeer je het liefst?

Ik ben toch nog een beetje van de traditionele media. Ik lees graag magazines en kijk graag TV. Ook outdoor kan ik erg waarderen. Maar natuurlijk ga ik ook met de tijd mee; ik ben actief op Facebook en lees het nieuws alleen nog maar online.

 

Wat vind je het leukste aan Vizeum?

Het is een gezellige compacte club, waarbij iedereen echt samenwerkt om iets moois neer te zetten voor de klant. Dat vind ik heel inspirerend en prettig.

 

Tot slot, na twee maanden samengewerkt te hebben, hoe zou je Marloes willen omschrijven?

Altijd vrolijk, optimistisch, behulpzaam en als een liefdevolle moeder.

 

Marloes, stel jezelf eens voor…

Ik ben Marloes Gaaf, 28 jaar en gelukkig met mijn vriend en zoontje van 1,5. Ik ben per 1 december aan de slag bij Vizeum als AV-er, waar ik ruim 4,5 jaar ervaring in heb.

 

En wat doe je het liefst in je vrije tijd?

Allereerst leuke dingen doen met mijn kleintje. In het weekend zijn we vaak in het bos, op de kinderboerderij, in het zwembad of op het strand te vinden. Daarnaast vind ik het heel leuk om te eten met vriendinnen. Ook samen een dansje wagen in de bar behoort tot mijn favoriete bezigheden. Verder ben ik dol op wintersport en genieten van de zon.

 

En heb je al wintersport plannen?

Ja ik ga hoogstwaarschijnlijk met vriendinnen een aantal dagen naar Oostenrijk. Als moeder kun je niet zo makkelijk een hele week weg, dus we beperken het tot 5 dagen. Kunnen we toch even genieten van de sneeuw

 

Welke mediumtypes consumeer je het liefst?

Als AV planner kan het bijna niet anders dan dat TV mijn favoriet is. Ik ben echt een zware TV kijker, en kijk heel gevarieerd naar zowel NPO, RTL, SBS als de zenders van BrandDeli. En als ik iets heb gemist, kijk ik programma’s terug online. Naast TV luister ik in de auto altijd naar 538, en zit ik tijdens het televisiekijken veel op Facebook.

 

Wat vind je het leukste aan Vizeum?

Dat het zo’n leuke gezellige kleine groep is. De lijntjes zijn daardoor heel kort, wat erg prettig werkt. Iedereen is heel enthousiast en gepassioneerd. Heel leuk!

 

Tot slot, na twee maanden samengewerkt te hebben, hoe zou je Petra willen omschrijven?

Geduldig, lief, behulpzaam, vrolijk en zorgvuldig!