Meer over het Vizeum netwerk

Media wordt meer en meer doorzoekbaar, beïnvloedbaar, sociaal gedreven en transactie gericht. Met een verbeterd inzicht in hoe mensen zich gedragen kan Vizeum met media de business van onze klanten aantoonbaar laten groeien. De missie van Vizeum is om de zakelijke uitdagingen van onze klanten tot een oplossing te brengen vanuit innovatie en ze te helpen het ware potentieel te doorzien van alle nieuwe beschikbare mogelijkheden. Of de insteek nu vermakelijk of praktisch is, Vizeum maakt communicatie relevanter en daardoor effectiever. Bij Vizeum draait het allemaal om het leveren van simpele strategieën die op briljante wijze worden geactiveerd.

Vizeum: SOLVING BUSINESS CHALLENGES THROUGH MEDIA

Ontdek meer op vizeum.com Bekijk onze internationale locaties

Our Blog

Linda’s zomerweek, alweer hot?

Vorig jaar kwam de winnares van de Zilveren Televizier-Ster (beste vrouwelijke televisiepersoonlijkheid 2013) Linda de Mol met een nieuwe talkshow; Linda’s Zomerweek. Dit jaar is het succesvolle programma wederom op televisie te zien geweest.

Ik blijf het interessant vinden, dat elk programma wat Linda maakt en elke serie waar Linda in speelt/schrijft, altijd goed scoort. Zou het dan echt zo zijn, “Alles wat Linda aanraakt verandert in goud”?

Linda’s Zomerweek is vorig jaar uitgezonden van 24 juni t/m 28 juni van 20:00 tot 21:30 uur op RTL4.


Bron: MBS TV Report

Aan bekende Nederlanders was toen geen gebrek;
Maandag 24 juni         Jeanine Hennis-Plasschaert & Jandino Asporaat
Dinsdag 25 juni           Anouk & Tijl Beckand
Woensdag 26 juni       Paul de Leeuw & Euvgenia
Donderdag 27 juni      Chantal Jansen & Barry Atsma
Vrijdag 28 juni            Gordon & Brigitte Kaandorp

Als we kijken naar de doelgroep 13+ zien we de aflevering met Anouk & Tijl Beckand met gemiddeld 1,3 miljoen kijkers het hoogst scoorden. De vrouwen (vrouwen 20-49 jaar) waren met gemiddeld 400.000 kijkers meer geïnteresseerd in het leven van Chantal Jansen & Barry Atsma.

Ondanks de goede resultaten heeft Linda in 2013 ook veel kritiek op dit programma ontvangen. Het zou niet journalistiek zijn, maar alle nieuwssites stonden de volgende ochtend vol met alle ins- en outs die de gasten ter sprake hadden gebracht. Is Linda dan toch de Oprah Winfrey van de Lage Landen?

Dit jaar is de zomertalkshow weer uitgezonden. Alleen niet aan het begin van de zomer maar in de tweede helft van de zomer, of, als we thans naar buiten kijken, aan het einde van de zomer? Het programma is vorige week uitgezonden, van 18 t/m 22 augustus. Het tijdvak is ten opzichte van vorig jaar wel door RTL aangepast. De talkshow is van 21:30 tot 23:20 uur uitgezonden in plaats van 20:00 uur zoals in 2013.


Bron: MBS TV Report

Aan bekende Nederlanders was voor dit jaar ook weer geen gebrek;
Maandag 18 augustus          Albert Verlinde & Eva Jinek
Dinsdag 19 augustus            Alexander Pechtold & Lies Visschedijk
Woensdag 20 augustus        Jan Smit & Jet Bussemaker
Donderdag 21 augustus       Patty Brard & Waldermar Torenstra
Vrijdag 22 augustus             Martijn Krabbé & Loes Luca

We zien de uitzending op maandag 24 augustus met 1,4 miljoen kijkers het hoogst scoren op de doelgroep 13+. De eerste uitzending van de talkshow stond gewoon op de vierde plaats in de ranglijst van best bekeken programma’s van maandag 24 augustus. Wanneer we naar de vrouwen 20-49 jaar kijken zien we de aflevering met Martijn Krabbé en Loes Luca met ruim 350.000 kijkers het hoogst scoren.

We kunnen dus zeker concluderen dat het programma van Linda weer een succes is geweest. En de wijziging van periode/tijdvak en lage temperatuur heeft hierin zeker meegeholpen.

Wat vond u de leukste gast(en)?

Welke programma’s er in het nieuwe seizoen allemaal zullen komen leest u in de volgende nieuwsbrief van medio september. Dan hebben de verschillende exploitanten hun najaar programmering gepresenteerd. Uiteraard geven we u daar dan een update van.

Daphne van de Beek
RTVD Planner Vizeum