Meer over het Vizeum netwerk

Media wordt meer en meer doorzoekbaar, beïnvloedbaar, sociaal gedreven en transactie gericht. Met een verbeterd inzicht in hoe mensen zich gedragen kan Vizeum met media de business van onze klanten aantoonbaar laten groeien. De missie van Vizeum is om de zakelijke uitdagingen van onze klanten tot een oplossing te brengen vanuit innovatie en ze te helpen het ware potentieel te doorzien van alle nieuwe beschikbare mogelijkheden. Of de insteek nu vermakelijk of praktisch is, Vizeum maakt communicatie relevanter en daardoor effectiever. Bij Vizeum draait het allemaal om het leveren van simpele strategieën die op briljante wijze worden geactiveerd.

Vizeum: SOLVING BUSINESS CHALLENGES THROUGH MEDIA

Ontdek meer op vizeum.com Bekijk onze internationale locaties

Our Blog

Nieuw bij Vizeum: Jessica Bakker

Mogen wij voorstellen aan jullie: Jessica Bakker. Sinds een paar weken is Jessica bij Vizeum aan de slag als Senior Communications Planner. Om Jessica iets beter te leren kennen hebben we haar enkele uiteenlopende vragen gesteld:

Kun je een korte typering geven van jezelf?
Een nuchtere, Hollandse meid die houdt van lekker eten en gezelligheid. Die er van houdt als mensen direct zijn, dat ben ik zelf namelijk ook. Soms te direct, dan flap ik er iets uit en dan denk ik, oh oh wat heb ik nu weer gezegd. Maar, door schade en schande word je wijs.

Wat is je grootste passie?
Mijn grootste passies zijn sporten en eten. Een goede combinatie al zeg ik het zelf. Ik sport graag heel veel, maar daar tegenover eet ik ook het liefst de hele dag door. Meestal ga ik voor een gezonde keuze, maar een pot snoep moet je niet voor mijn neus zetten.Wat zou je nog heel graag van de wereld willen zien. Wat je nog niet gezien hebt?
Het liefste zou ik heel Zuid-Amerika nog door willen reizen, ik ben daar nog nooit geweest en de kleurrijke cultuur en mensen spreken me heel erg aan. Hopelijk kan ik dit jaar het eerste land (Argentinië) van mijn lijstje afstrepen.Wat is je favoriete programma?
Ik moet heel eerlijk toegeven dat ik liever een serie kijk, dan een TV programma. Als ik toch iets wil zien, kijk ik het meestal terug via Uitzending Gemist, vooral programma’s als Keuringsdienst van Waarde vind ik erg interessant.

En wat mag volgens jou echt niet meer uitgezonden worden?
Programma’s als ‘Achter gesloten deuren’. Vreselijk!! En toch snap ik dat mensen er door worden gegrepen. Kijkers smullen van de drama’s van andere mensen en ontsnappen daarmee even uit hun eigen werkelijkheid.

Ben je een actieve social blogger? Zo ja, waar kunnen wij je vinden?
Ja! Ik houd zelf een blog bij: www.eatrunlove.nl, de naam doet al vermoeden waar ik over schrijf. En in die hoedanigheid volg ik veel bloggers op de voet via met name Instagram, Bloglovin’ en Facebook. Zelf ben ik ook heel actief op Instagram, heerlijk om snapshots uit je leven te laten zien en te bekijken van anderen. Net als dat mensen houden van drama, houden ze ook van mooie plaatjes kijken.Heb je een favoriet tijdschrift?
Ik vind Delicious. een heel mooi blad. Een goede combinatie van makkelijke en moeilijke recepten, mooie fotografie en bijzondere achtergrond verhalen. Ook Grazia vind ik heerlijk om door te bladeren en zo op de hoogte te blijven van de laatste fashion en gossip.Welke website moeten we echt in onze favourieten hebben staan?
Vanuit mijn job als Communications Planner vind ik Mashable.com heel inspirerend. Leuke nieuwtjes gecombineerd met branche gerelateerd nieuws, met name op digitaal vlak. In de digitale wereld gebeurt dagelijks nog zoveel dat het amper bij te houden is. Ik lees lang niet alles maar scrol er graag doorheen voor inspiratie en kennis.

Nog een leuke filmtip voor de mensen?
De laatste tijd heb ik niet zoveel films gekeken, twee minder recente films die me echt hebben gegrepen zijn Intouchables (2011) en The Bucket List (2007). Beide films gaan over een bijzondere band tussen twee, op het eerste gezicht, tegenpolen. Ik vind het heel knap hoe een in de basis verdrietig verhaal, zoveel grappige elementen kan bevatten.

Naar welke radiozender luister je het liefst? En waar?
Ook hier moet ik heel eerlijk bekennen dat ik weinig radio luister, het klinkt misschien raar, maar ik houd van stilte omdat ik heel druk ben. Tijdens kantooruren zet ik wel eens een muziekje op als het rumoerig is, maar dan heb ik mijn eigen playlist. Bovendien ben ik weinig onderweg omdat ik praktisch naast kantoor woon, dus heb in die zin dus ook weinig momenten om radio te luisteren.

Wat doe je allemaal met je telefoon naast bellen en sms’en?
Helaas behoor ik tot de generatie die vergroeid is met zijn telefoon, vooral Instagram kost veel tijd. Sinds een tijd laat ik mijn telefoon in de woonkamer als ik ga slapen, maar zodra ik aan mijn ontbijt zit, begint het: mail checken, Instagram, Facebook, blogs lezen via Bloglovin’ en NOS. Gedurende de dag check ik in pauzes Instagram en Facebook, bang om ook maar iets te missen. Als ik uit werk kom, ga ik er weer uitgebreid voor zitten en ’s avonds voor ik naar bed ga, doe ik nog een laatste check. Dat mijn telefoon in de woonkamer ligt, is dus pure zelfbescherming. Ik vraag me wel eens af waarom ik er zoveel tijd in stop, want als ik een dagje offline ben, vergaat de wereld ook niet…