Meer over het Vizeum netwerk

Media wordt meer en meer doorzoekbaar, beïnvloedbaar, sociaal gedreven en transactie gericht. Met een verbeterd inzicht in hoe mensen zich gedragen kan Vizeum met media de business van onze klanten aantoonbaar laten groeien. De missie van Vizeum is om de zakelijke uitdagingen van onze klanten tot een oplossing te brengen vanuit innovatie en ze te helpen het ware potentieel te doorzien van alle nieuwe beschikbare mogelijkheden. Of de insteek nu vermakelijk of praktisch is, Vizeum maakt communicatie relevanter en daardoor effectiever. Bij Vizeum draait het allemaal om het leveren van simpele strategieën die op briljante wijze worden geactiveerd.

Vizeum: SOLVING BUSINESS CHALLENGES THROUGH MEDIA

Ontdek meer op vizeum.com Bekijk onze internationale locaties

Our Blog

Rituals laat reizigers ontspannen in Hammam-abri

Met een verrassende Abri onttrekt Rituals ov-reizigers even aan het drukke stadsleven. Midden in Amsterdam wanen voorbijgangers zich in een badhuis dat bekendstaat om zijn ontspannen hammam-behandelingen.

Sierlijke windlichten, koperen bankjes en een wand met mozaïektegeltjes: Rituals neemt Amsterdamse ov-reizigers met een buitenreclame-special even mee naar een oosters badhuis voor een ontspannen hammam-experience.

Rituals zet met de hammam-Abri de nieuwe producten uit de speciale ‘The Ritual of Hammam’-lijn in de spotlights.

Deze Buitenreclame-Special is het resultaat van een samenwerking tussen Rituals, Vizeum, Posterscope en JCDecaux en is tot en met 27 juni te zien in de Van Baerlestraat in Amsterdam, aan het Museumplein.